Cégismertető

A Palotaker Kft. 1991-ben alakult egy budapesti cég három üzletkötője jóvoltából. Cégünk 100%-os magyar tulajdonban van, főtevékenységünk az acélárú kereskedelem. Az alapvető tevékenységen kívül a Kft. épületgépészettel is foglalkozik.

A vállalkozásunk kezdetben tranzitkereskedelemmel foglalkozott, majd a későbbi piaci helyzethez és a vevői igényekhez alkalmazkodva bővítettük tevékenységi körünket.

Telephelyeinket fokozatosan alakítottuk ki, az elsőt Várpalotán 1993-ban nyitottuk meg. Jelenlegi, Inotán lévő 9000 m2 területű központunkban, amely a 8-as főút mellett található, 1998 tavaszán költöztünk.

Folyamatosan bővülő raktárkészletünket a vállalkozók és a lakosság elvárásainak figyelembe vételével alakítottuk ki, csarnokainkban lévő árukészletünkből a kis- és nagykereskedők megrendeléseit azonnal teljesíteni tudjuk. Bemutatótermünkben fürdőszobai tartozékok, csaptelepek, gázkazánok és radiátorok széles kínálatából választhatja ki az Ön számára megfelelő terméket.

Cégünk 2004 óta kizárólagos forgalmazója a düsseldorfi központú német Otto Wolff cég által forgalmazott termékeknek (hidegen és melegen hengerelt acélszalag, precíziós csövek, stb).

A várpalotai telephelyen kívül Fejér és Veszprém megyében négy helyszínen Polgárdiban, Bodajkon, Berhidán és Ősiben bizományosi telephelyen bizosítjuk ügyfeleink alapanyag-szükségleteit.

Cégünk nagy hangsúlyt fordít a vevői megelégedettségre, valamint a magas szintű minőségpolitikára, amely a következőkből tevődik össze:

  • Szolgáltatásaink egyenletes minősége, maradéktalanul elégítse ki a megrendelő igényeit
  • Folyamatosan erősítsük és javítsuk kapcsolatainkat leendő partnereinkkel, hogy elvárásaikat jobban megismerhessük, és maximálisan teljesíteni tudjuk
  • Társaságunknál minden dolgozó az általa végzett munka minőségéért teljes felelősséggel tartozik
  • A Kft. valamennyi dolgozója aktívan részt vesz a minőség iránti elkötelezett magatartás kialakításában, felelősséget vállalva az általa elvégzett szolgáltatás minőségéért.


Lassu Tamás, tulajdonos
Gróz Lászlóné, tulajdonos