Szolgáltatás

Vállaljuk a megvásárolt vasáruk méretre vágását, valamint a vevő által kért címre történő kiszállítását. A cégünkhöz telefonon, e-mailen, faxon eljuttatott megrendeléseket is teljesítjük, a vevő által megadott címen történő fizetés mellett. Mindezeken felül bármilyen egyéni igényt igyekszünk kielégíteni.

Fűrészelés

A legújabb félautomata fémszalagfűrész segítségével képesek vagyunk magas vágási pontosság mellett idomacélok, zártszelvények és acélcsövek méretre vágását 340 mm-ig. A gép modern kialakítása miatt akár 30° , 45° és 60° -os vágást is tudunk vállalni.

Optikai lángvágó gép, 4 fejes

A lángvágó az optikai olvasófejnek köszönhetően képes a meglévő műszaki rajz alapján a kívánt formák és méretek kialakítására 200 mm vastagságig.

Asztal mérete: 3000 x 13000 mm
Vágási vastagság: 200 mm–ig
Vágási szélesség: 1500 mm
Vágási hosszúság: 6000 mm

Betonacél feldolgozás-, építési helyre szállítás

Az Önök építkezéshez használt statikai tervének kézhezvételét követően, mi a kívánt időpontban és ütemezésben az építési helyre szállítjuk a terv szerinti, méretre vágott és hajlított betonacélt, vagy szükség esetén a betonacélt szálban szállítjuk.

A betonacél kötegeket azonosító jelzéssel látjuk el, és a szállítmányokhoz mellékeljük a pozíciók szerinti részletezett szállítólevelet és a minőségtanúsító kísérőjegyzéket.

A feldolgozott anyagok minősége:
Hazai forrásból: B60.50 (MSZ 339-87)
Importból: BST 500 (DIN 488)

Raktáron tartunk 6-28 mm átmérőjű betonacélt, de külön igény esetén 32 mm átmérőjű betonacélt is forgalmazunk.

A 18 és 22 mm méretű betonacél nem járatos, ezért nem tartjuk készleten.